Mas Caputxa: Un lloc on sentir-te com a casa mentre gaudeixes del silenci en plena natura.

Mas Caputxa Complet: Tot l'espai en exclusiva

Mas Caputxa és una finca rural de més de 5 Hectàrees de terreny amb zones verdes i un bosc frondós on escoltar el cant dels ocells, contemplar les ovelles o gaudir simplement de no fer res.

Dues cases preparades per oferir-te una estada agradable mentre gaudeixes d'un entorn amb múltiples possibilitats per als teus moments d'oci, tant dins de la finca com en els seus voltants ...

És una finca amb dues cases recentment restaurades, amb molt d'encant en un entorn únic: La casa de Pedra, con18 places i La casa Taronja amb 11 places.

A Mas Caputxa pots triar la forma de allotjar-que millor s'adapti a les teves necessitats, oferint-te múltiples opcions.

Si ets un grup de fins a 30 persones, pots ocupar les dues cases completes, però es poden contractar les cases per separat o fins i tot algunes habitacions de la casa de Pedra. Si ens expliques el teu cas, buscarem la millor solució.

Un lloc especialment adequat per a grups que a més d'allotjar poden combinar la seva estada organitzant la seva celebració, reunió professional, realitzar el seu curs, taller o qualsevol activitat de formació i oci.

Si ho desitja, podem contractar un servei de càtering en el qual el cuiner prepararà els plats a la cuina. Un menjar saludable, amb productes frescos.