La Casa Taronja ... Ens agrada que et sentis com a casa teva


La Casa Taronja de 280 m2 manté l'estructura i l'encant de la antiga casa on residien les famílies d'abans, amb els seus amples murs que la protegeixen de les inclemències, i adaptda a les comoditats d'avui en dia. La seva entrada vidre és un espai acollidor ideal per als dies d'hivern. Hi trobaràs la llenya suficient per fer la teva foc a la xemeneia amb porta de vidre i ventiladors incorporats que reparteixen la calor, mentre gaudeixes en els sofàs del saló de 40 m2. amb una gran pantalla, wifi gratuït, mosquiteres, etc.

Després, trobes la cuina-office, àmplia i lluminosa, ideal per xerrar mentre esmorzes, dines o sopes. La trobaràs perfectament equipada amb tot el necessari per estar com a casa teva (forn, rentavaixelles, nevera, microones, aigua amb filtre osmosi, etc.). Més que una cuina, un espai molt acollidor per reunir-se en família.

A la masia poden dormir fins a 11 persones. Els dormitoris els trobaràs al pis de dalt i encara que poden realitzar-se algunes variacions, l'espai es troba dividit en tres àmplies habitacions, totes amb mosquiteres:

Una de 5 places, que al seu torn està dividida en dos espais, amb la seva lavabo complet, sofà, etc

Una altra, amb 2 llits: una de matrimoni i individual, i lavabo complert.

Y una tercera con cama de matrimonio + cama individual.

La casa cuenta con un sistema de calefacción de gas-oil y la entregamos con ropa de cama y toallas por persona.